Méregtelenítés

Testtisztító méregtelenítés

Nem érzi jól magát? Vegyen méregtelenítő étrendet az Enterosgel segítségével.

A testtisztító méregtelenítésnek az egészséges életmód részévé kell válnia, hogy javítsa és fenntartsa testünket kívül/belül egyaránt.. A városok környezetszennyezése rákkeltő anyagok, nehézfémek, szabad gyökök és kórokozó baktériumok felhalmozódásához vezethet, melyek fokozatosan immunrendszeri problémákat, allergiákat okozhatnak, sőt növelhetik a rák kockázatát. A méregtelenített sejtek hatékonyabban szívják fel a tápanyagokat, gyorsabban képesek regenerálódni és felkészítik a testet arra, hogy megvédje magát a vírusoktól és betegségektől, ezáltal jobban érezzük magunkat és jobban nézünk ki.

Az Enterosgel test-méregtelenítő program a legtöbb ember számára alkalmas biztonságos és összetett hatása miatt. A szelektív felszívódó gél segít eltávolítani a káros anyagokat a szervezetből anélkül, hogy bármilyen hatást gyakorolna a természetes ásványi anyag- és vitamin-egyensúlyra, így a sejtek megtisztulnak.

Elvárások és eredmények az Enterosgel méregtelenítő étrenddel kapcsolatosan.

Az Enterosgel test-méregtelenítő kúra célja a test regenerálása a „barátságtalan” anyagok eltávolításával. Az Enterosgel összetett hatása különböző egészségügyi szempontokat ölel fel az allergia, az emésztőrendszeri problémák és az alacsony immunitás elleni küzdelem révén. A méregtelenítő étrendet követők többsége pozitív változásokat tapasztal azáltal, hogy energikusabbá válik, jobb hangulattal, fényesebb arcszínnel és egyenletes fogyással rendelkezik.

A test méregtelenítéséhez használjon egyszeri adagot naponta háromszor, 10-14 napig. A méregtelenítő kúrát évente 3-6 alkalommal ajánlott megismételni. (Betegtájékoztató).

Enterosgel testtisztító méregtelenítés és a méregtelenítő italok alapjai

A gyógyszerek, az alkohol vagy a dohány csökkentik a sejtek ellenállását, hogy megvédjék magukat, regenerálódjanak. Negatívan befolyásolják az immunrendszert, és lelassítják a természetes „védekező mechanizmust”. Kellemetlen tüneteket okoznak, mint gyengeség, fáradtság, fejfájás, amely instabil hangulathoz vezet. Az emésztőrendszeri rendellenességek arcszínproblémákat és általános kényelmetlenséget okoznak. Az összes említett tényező csökkenti életminőségünket, nem engedve, hogy a legfontosabb pillanatokat és önmagunkat teljes mértékben élvezhessük. Az szakorvosok azt javasolják a rendszeres test-méregtelenítésre, hogy egészséges életmóddal, különösen méregtelenítő étrendekkel, méregtelenítő italokkal és szerekkel „megtisztítsuk” testünket a méreganyagoktól.

Az enterosgel nem szívódik fel a vérben, és alkotóelemei nem halmozódnak fel a szervekben.

Egészséges életmód - méregtelenítse testét - használjon Enterosgel-t!

Az emberi test az immunrendszer segítségével megvédi magát a betegségektől és a kórokozó baktériumoktól. A természetes védekezés gyengül, ha agresszív környezeti szennyezéssel vagy krónikus mérgezés szindrómával szembesül, ha foglalkozásának következtében veszélynek van kitéve. Ennek eredményeként a sejtek fokozatosan felhalmoznak káros anyagokat és elveszítik a normális regenerálódás képességét, különösen akkor, ha betegségekkel szembesülnek. Az Enterosgel folyékony méregtelenítő diétás profilaktikus terápia jelentősen csökkenti az anyagcsere és az immunrendszer terhelését, amikor betegséggel kell szembenéznie.

Adagolás

Az ajánlott bevitel felnőtteknek naponta háromszor 15 gramm (1 evőkanál), 5 évesnél fiatalabb gyermekek számára 10 gramm naponta háromszor (1 kanál). A kezelési időszak két hét. Az Enterosgel vízzel keverve fogyasztható a hatékony és folyékony méregtelenítő étrendért.

Az Enterosgel mindenkinek ajánlott folyékony méregtelenítő étrendként

Az antibiotikumok vagy az étrend megváltoztatása gyomorrontáshoz és laza széklethez vezethet. A hasmenés okozta kiszáradás gyengíti a testet és az immunrendszert. Az ilyen betegek kémiailag semleges, gyengéd abszorbens kezelést igényelnek, antibakteriális gyógyszerekkel együtt. Az Enterosgel természetes és biztonságos szilícium-dioxidból áll. A szelektív gélszer porózus felülete kötőanyagként hat a barátságtalan anyagokra és mikroorganizmusokra. Az Enterosgel segít megállítani a hasmenést és hatékonyan helyreállítja a gyomor-bél traktus nyálkahártyáját. A termék szedésekor nincs veszély a vitaminok felszívódási egyensúlyának megszakítására a szervezetben. Az immunrendszer a méregtelenítő terápia után megkapja a szükséges támogatást, és lehetővé teszi a bélrendszer megfelelő működését anélkül, hogy perisztaltikát gyakorolna.